Clairvoyance Workshop

På denne workshop arbejder vi med dine clairvoyante evner.

-BRÆNDER DU FOR AT LÆRE MERE OM DINE  EVNER?

-DRØMMER DU OM AT KOMME I KONTAKT MED DINE SANSER OG DIN INDRE BEVIDSTHED?

I så fald er denne clairvoyance Workshop lige noget for dig!

På dette clairvoyance  kursus har du mulighed for at blive klogere på dig selv og dine sanser. I en intensiv weekend, vil du gennem teknik og leg mærke dine evner vokse frem. Du vil udvikle dig og blive overrasket over, hvor let det egentlig er. Vi vil arbejde med dine evner og lege det frem, der lige nu er parat til at blive brugt. Du vil via meditation lære, hvordan du knytter kontakt til den åndelige verden og opleve, hvordan dette kan udvikle dig.
Det er utroligt lærerigt og givende at arbejde sammen med andre og det får du netop mulighed for her. Kurset foregår i en afslappet og professionel atmosfære, med  pædagogiske vejledning. 

Kurset kræver at du er nysgerrig og har interesse for at blive klogere på dig selv, dine sanser og den åndelige verden. Hvis du før har arbejdet med clairvoyance, vil du få mulighed for at videreudvikle dine evner. Jeg tilrettelægger nemlig undervisningen så du udvikler dig derfra, hvor du er lige nu.

Jeg arbejder ud fra, hvor du er i din udvikling og vil på bedste måde guide dig. Der vil være teknisk vejledning i, hvordan clairvoyance fungerer og du vil hurtigt mærke, hvilke sanser der er stærkest hos dig. Meditation vil vi også arbejde med  for at du kan lære koncentration, ro og forbindelse til dine guider. Du vil lære at skabe den nødvendige ro og  balance der skal til, for at opøve en klar bevidsthed om, hvordan og hvad du sanser.

Du vil komme til at lege med dine evner så du i praksis kan opleve, hvordan de fungerer. Du vil få hjælp til at strukturere en lille clairvoyance.

Dagen vil give dig adgang til at lære den åndelige verden bedre at kende. Du vil lære, hvad det vil sige at være “åben” eller “lukket”, ligesom du vil lære at kunne kende forskel på forskellig energi. Tænker du på at starte på min uddannelse,  giver denne Workshop dig et godt indblik i, hvordan jeg arbejder.

Vi vil bla. arbejde med:

MEDITATION
DINE GUIDER
DINE SANSER
CLAIRVOYANCE

ETIK

Hvornår:

Lørdag 2/3 kl 09:30 – 16:30

Pris :

1.250-kr mobilepay: 23245 eller netbank:   8401-1509258   Merkur Andelskasse -husk skriv navn 2/3 på.

Sted:

Linnésgade 14, 1. sal tv. – København k – Lige ved Nørreport Station

Tilmelding: ring eller sms til : 29640704

I 12år har jeg arbejdet professionelt som Clairvoyant Medie. Det har samtidig været en stor glæde for mig også at undervise. Lære andre at finde vejen til, hvordan sanserne fungerer og hvordan intuitionen kan udbygges og arbejdes med. Jeg deler gerne af mine mange erfaringer til dig, der ønsker at lære og som ønsker at udvikle dig.

Jeg glæder mig til at lege med dig!

Hos mig kan du få hjælp til dit liv via clairvoyance, afdødekontakt eller healing.

  Clairvoyance/afdødekontakt træning i København

Share