Afdødekontakt Uddannelse 2020

Afdødekontakt Uddannelse 

Kurset i afdødekontakt er et intensivt kursus for øvede, over 7 weekender

Der vil blive arbejdet intensivt med forskellige teknikker og du vil efter kurset kunne udføre både afdødekontakt og Platform. Der vil også blive arbejdet med guidekontakt og meditation, så din energi og dit link til afdøde forstærkes og intensiveres. 

Hvem kan deltage?

For at kunne deltage skal du have gennemgået en clairvoyanceuddannelse eller have arbejdet en del med clairvoyance. Du må gerne have lyst til at udvikle dig yderligere spirituelt og lyst til at dygtiggøre dig i en gruppe, der støtter hinanden i processen. Du skal regne med at arbejde mellem weekenderne med mindst 40 prøvekaniner. Du vil i løbet af de 7 måneder have mulighed for en session med mig, som støtte og inspiration  til dit arbejde.

Forløbet vil slutte med en eksamen, hvor du ved bestået vil få udleveret et eksamensbevis.

Lidt om mig:

Afdødekontakten har altid fyldt meget i mit arbejde med den åndelige verden. Man kan sige, det er mit hjertebarn. I sin tid dannede jeg, sammen med to andre medier Lumen8, som havde til formål at udvikle teknikker til at komme i kontakt med afdøde. Gennem træning opnåede vi spændende resultater og dygtiggjorde os sammen. Hver måned lavede vi Platform med ca 20 interesserede og afprøvede og udviklede vores evner. Derudover har jeg fået undervisning af de bedste lærere: Gordon Smith, Jackie Wright og Simone Key. 12 års arbejde med Klienter og undervisning, har jo også givet mig en god, professionel erfaring. Ud over Afdødekontakt Uddannelsen, har jeg Uddannelseshold i Clairvoyance.

Hvornår: 

7 Weekender. Lørdag 10-16 / søndag 13-19

1. 2/5 + 3/5

2. 6/6 + 7/6

3. 27/6 + 28/6 

4. 8/8 + 9/8

5. 5/9 + 6/9

6. 3/10 + 4/10

7. 31/10+ 1/11

Hvor:

Linnésgade 14, 1. sal – Avalon, 1361 København K

Pris:

I alt 17:500,-kr 

Ratebetaling: Depositum: 3500kr,- derefter 2000,-kr pr. måned

Vælger du at betale uddannelsen med det samme koster den 16:500,-kr

Har du lyst til at starte på uddannelsen, skal du kontakte mig på 29640704

Tilmeldingen er bindende, men ved afbud senest en uge FØR uddannelsesstart,  får du hele dit indbetalte beløb tilbage. Hvis du afmelder ugen op til uddannelsesstart, tilbagebetales depositum ikke. Når du er startet på Uddannelsen, har du i tilfælde af fravær (uanset årsag), ikke krav på at få refunderet hele eller dele af din indbetaling.

Jeg glæder mig meget til at dele alt det med dig, som jeg selv har lært!

 

 

Del:
Share