tynd-stribe

Clairvoyanceuddannelse 2020/2021

Clairvoyanceuddannelsen henvender sig til dig der ønsker at udvikle dine clairvoyante evner, gerne til et professionelt niveau. Clairvoyanceuddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at udvikle dig spirituelt og personligt og som vil arbejde seriøst og målrettet. Uddannelsen er formet og struktureret ud fra mine mange års pædagogiske arbejde med clairvoyance og afdødekontakt, meditation og healing. Du vil få de bedste redskaber ud fra den store erfaring jeg igennem årene har opbygget gennem undervisning -også fra 12 års professionelt arbejde som Clairvoyant Medie.

Clairvoyanceuddannelsen varer 13 weekender. Du skal være parat til et intensivt men også fantastisk, transformerende forløb!

For at kunne blive optaget på clairvoyanceuddannelsen skal du først til en samtale på ca. 45 min. hos mig. Det er en samtale hvor vi finder ud af, om clairvoyanceuddannelsen er noget for dig. Jeg vil lytte til dine ønsker, fortælle om uddannelsen og samtidig vil jeg stille ind på dig og dine evner. Du vil høre om mine forventninger til dig og vi vil tale om, hvad du kan forvente af uddannelsen.  Du kan booke samtale ved at ringe til mig på tlf. 29640704 eller ved selv at bestille en tid via min kalender på hjemmesiden.

Din udvikling som clairvoyant

At arbejde intensivt med dine sanser, følelser og den åndelige verden giver dig mulighed for at lære dig selv bedre at kende og komme i kontakt med dig selv på en ærlig, uforfalsket måde. At arbejde med den åndelige verden vil skabe en kanal som kan give dig en oplevelse af at transformere på et dybereliggende niveau. Du vil få større ro, et godt overblik og blive meget bevidst om dig selv og din kommunikation. Gennem teoretisk og praktisk arbejde og leg vil du blive trænet og styrket i din psyke og energi, så du kan bruge dine clairvoyante evner og finde den platform, hvor du udtrykker dig bedst.

Uddannelsen

Der vil være mange praktiske øvelser. Øvelser der er udformet til at styrke dig og dine evner, øvelser der udvikler dig og bevidstgør dig. Meditation og guidekontakt vil være en fast bestanddel af din uddannelse og du vil lære at skelne mellem de forskellige energiniveauer. Du vil også blive pålagt hjemmearbejde, idet arbejdet med clairvoyance, healing og afdødekontakt i praksis, udgør en stor del af din læring. Timeantallet er berammet til 183 timer + hjemmearbejde. Du forventes at have 40 dokumenterede prøve-clairvoyancer ved siden af undervisningen, for at kunne gå til eksamen. Hovedparten af disse “prøvekaniner” skal du selv skaffe, du vil få hjælp til, hvordan. Du har mulighed for gennem forløbet at få  1 personlig samtale á 1 time med mig. Den kan du bruge i løbet af uddannelsen når du vil og synes du har behov for det. Uddannelsen vil være et lille hold på 6-10 studerende. Clairvoyanceuddannelsen afsluttes med en eksamen  -og ved bestået, et eksamensbevis.

Du vil komme til at arbejde med:

 1. clairvoyance
 2. afdødekontakt
 3. telefonclairvoyance / mailclairvoyance
 4. gruppeclairvoyance og platform
 5. meditation
 6. healing
 7. psykometri
 8. selvtillid
 9. kommunikation
 10. etik

Sted:  Linnésgade 14, 1. tv – Avalon. 1361 København K

_________________________________________________________________________________

13 weekender  lørdage kl. 10-17, søndage kl. 12:30-19:30

 1. 28.+29.    marts 2020
 2. 25.+26.    april
 3. 16.+17.    maj
 4. 20.+21.    juni
 5. 15.+16.    august
 6. 19.+20.    september
 7. 17.+18.     oktober
 8. 14.+15.    november
 9. 12.+13.    december
 10. 9.+10.   januar 2021
 11. 6.+7.    februar
 12. 6.+7.    marts
 13. 27.+28.  marts -eksamen

Pris

Clairvoyanceuddannelsen koster 29.000,-kr

Hvis du betaler på en gang koster den: 28.000,-kr

Hvis du vælger at betale i rater: Depositum 3.000 kr. Herefter 13 rater á 2.000,-kr

Tilmeldingen er bindende. Har du tilmeldt dig og indbetalt depositum eller betaling for uddannelse, kan du ikke uden væsentlig og vigtig grund framelde dig. Ønsker du at starte på uddannelsen kan du ringe til mig på telefon: 29640704

Tilmeldingen er bindende, ved afbud senest en uge FØR uddannelsesstart,  får du hele dit indbetalte beløb tilbage. Hvis du afmelder ugen op til uddannelsesstart, tilbagebetales depositum ikke. Når du er startet på Uddannelsen, har du i tilfælde af fravær (uanset årsag), ikke krav på at få refunderet hele eller dele af din indbetaling.

——————————————————————

Anmeldelser:

Jeg er i gang med clairvoyance uddannelsen hos Tine Ann Gaardsdal – en uddannelse jeg klart kan anbefale. Tine Ann er utrolig dygtig og har en helt fantastisk undervisningsform med masser af humor, men også alvor, etik og hjertevarme. Det bliver holdt dejligt jordnært og ved hjælp af Tine Anns simple teknikker har jeg på kort tid opnået rigtig god kontakt med min personlige guide og en stor selvtillid omkring de budskaber, jeg modtager. Der bliver i undervisningen taget hensyn til den enkelte elevs niveau, og alle føler sig trygge og taget hånd om. Når man går hjem fra en weekends undervisning er det med kroppen fuld af oplevelser og et stort smil på læben, og man kan næsten ikke vente til næste gang, der er undervisning.  Jeg kan derfor klart anbefale uddannelsen uanset om du skal bruge den til selvudvikling eller professionelt.

 

Karina B. Rasmussen


Yderst professionel uddannelse med fokus på dig, din udvikling og uddannelse til clairvoyant!

Birthe Flensborg

—-

Clairvoyanceuddannelsen.
Jeg er igang med clairvoyanceuddannelsen og kan jeg bestemt anbefale Tine Ann Gaardsdal.
Tine er kompetent og har en helt fantastisk tilgang til det hele menneske. Kærlig, direkte og med et tvist af humor.
Tine favner mange facetter og vinkler af tilværelsen som hun kærligt øser af. Hos Tine bliver du set og der er plads til at være dig.
En fantastisk uddannelse med mulighed for selvindsigt.
Bettina Marie Agmund

tynd-stribe

Del:
Share