tynd-stribe

Har du en fornemmelse af at have uønsket og generende besøg i din bolig?

Det kan være lyset, fjernsynet eller emhætten pludselig tænder og slukker af sig selv uden at du kan finde en fornuftig grund til det. Døre, skabe og skuffer åbner og lukker af sig selv. Måske føler du kulde og træk selvom alle døre og vinduer er lukkede. Der kan pludselig lugte af røg selvom ingen ryger i hjemmet og det kan være, du hører bankelyde som ikke umiddelbart kan forklares. Du/I kan have symptomer som hovedpine eller træthed. Måske dine sygdomssymptomer ikke umiddelbart kan forklares. Dine husdyr har pludselig en anden adfærd.

Med mine evner finder jeg ud af, hvad der foregår.

Det er vigtigt at forholde sig rationelt til det, at man tror ens hjem er hjemsøgt. Derfor er det vigtigt først at finde ud af, om der kan være en naturlig forklaring på fænomenerne. Der kan jo være tale om naturligt opståede hændelser, som ikke må tilskrives åndelig aktivitet. Jeg kan med mine clairvoyante evner fornemme og finde ud af, hvorfor du har de forstyrrende oplevelser i dit hjem. Om det er “ekko ” fra tidligere beboere eller afdøde,  aftryk af energi,  eller noget helt 3., der er på spil. Den måde jeg arbejder med husrensning på, handler ikke kun om at “behandle” selve boligen. Den handler i høj grad også om de mennesker der bor i boligen. Vi sætter alle vores energiaftryk der hvor vi opholder os. Hvis vi er syge, kede af det/deprimerede, har det dårligt med hinanden, er stressede, kan dette i høj grad influere på, hvad der sker i hjemmet. Det kan påvirke, hvad du som beboer oplever der. Derfor skal du/I være parate til at se på dit/jeres liv og ændre på det, der er med til at skabe uro i boligen . 

Sådan foregår en husrensning

Det jeg gør når jeg komme ud til dig til en husrensning er at jeg går rundt i dit hjem og skriver ned, hvad jeg oplever. Når jeg ved, hvad der foregår, vil vi roligt tale sammen om, hvad der skal gøres. Som clairvoyant stiller jeg ind på årsagen til at problemet/problemerne, efterfølgende vil jeg “rense” din bolig med healing og sørge for, der igen bliver fred og ro. Du skal regne med at afsætte 2-3 timer i alt til en husrensning, da det er den tid det tager for mig at gennemgå huset/lejligheden, rense, heale og ikke mindst tale med dig/jer om, hvorfor I har været generet og hvad I selv kan gøre fremover. Husrensningen vil blive fulgt op af en samtale efter ca. 14 dage. Typisk sender I mig en status, som jeg derefter følger op på. Prisen for husrensningen beregnes efter, hvor i landet du bor, samt efter, hvor stor din bolig er. Priserne ligger mellem 2000 kr-4500,-kr

Del:
Share