– en mulig forklaring

Når sjælen er i en fysisk krop, er den i en bestemt vibration. Forestil dig en langsom vibrationshastighed. Når den fysiske krop dør, hæves sjælens vibration. Forestil dig en lidt højere vibrationshastighed. Lad os antage at kroppen dør, men sjælen ikke skifter vibrationshastighed. Så har vi en sjæl i den lave vibration, men uden den fysiske krop. Lad os kalde dette fænomen for et spøgelse.

Problemet med spøgelser er, at de måske ikke findes! Jeg vil prøve at forklare min antagelse.

Det vi oplever kan være fænomener som er skabt af os selv, af vores egen energi. Tænk engang på, hvor meget følelsesmæssige stemninger egentlig kan påvirke os -og andre. Sorg, vrede, angst, had, jalousi, kærlighed, glæde, forelskelse, lykkefølelse, medfølelse etc.

Forestil dig at du kommer ind i et rum, hvor 2 mennesker lige har skændtes så det brager. De er der ikke længere, men du kan godt mærke, at der ikke er en god “stemning” -ikke? Følelsesmæssige stemninger i en familie, i et hjem, kan godt skabe nogle fænomener som vi ikke umiddelbart synes er forklarlige. Som vi tillægger noget “udefrakommende” -som f.eks et spøgelse! 

Vi afsætter alle et energiaftryk. Aftryk, som nogle gange kan blive siddende/hængende i meget lang tid. Nogle mennesker, sensitive eller børn kan mærke denne energi, andre kan overhovedet ikke mærke noget som helst. 

Film og TV har skabt en kæmpe industri ud af skrækfilm og horrorfilm. Vi er en hel verden som betaler penge for at blive skræmt fra vid og sans! Alt dette vanvid har intet med sjæle og den åndelige verden at gøre, det er alt sammen skabt af os, af vores fantasi.

Forstå mig ret. Det er ikke nemt at afkode, hvad der egentlig foregår når et menneske ringer og har brug for spøgelsesforløsning. Det er faktisk til tider en stor og krævende opgave at få formidlet ro. At få fundet ind til om der ligger menneskelige problemer til grund for “problemet” og hvis, at få det formidlet, hvad det handler om, uden at støde.

Faktisk oplever jeg at mange hellere ønsker at få et spøgelse fjernet, end at skulle i gang med at løse de livsproblematikker som er i spil. Det forstår jeg på en måde godt!

Husrensning
Del:
Share