Kurser, workshops og uddannelse

tynd-stribe

Uddannelser og spirituelle udviklingskurser

Det er en stor passion for mig at undervise i clairvoyance, afdødekontakt, meditation og healing.
De sidste 17 år har jeg løbende afholdt kurser, workshops og træningsaftner og uddannelser indenfor clairvoyance og afdødekontakt for både begyndere, let øvede og øvede kursusdeltagere.

Dette har givet mig en stor pædagogisk indsigt i, hvordan undervisningen skal foregå for på bedste måde sikre dig den udvikling, du har brug for.

Clairvoyanceuddannelse 2024/25

Ønsker du optagelse på min Clairvoyanceuddannelse, der starter i april 2023, er du velkommen til at booke en optagelsessamtale. Samtalen er gratis.
Læs mere på Clairvoyanceuddannelse 2024

Andre aktuelle kurser og workshops:

-Meditation – 7 aftener centralt i København


-Mød din Åndelige vejleder

-Lær Clairvoyance

 

På dette meditationshold har du mulighed for, med professionel hjælp, at meditere i samvær med mennesker, som har nøjagtig samme intension, engagement og interesse som dig.
Mød din Åndelige Vejleder, forstå hvordan og lær at kommunikere.
Lær mere om din Intuition og lær de grundlæggende teknikker indenfor clairvoyance.

IMG_7298 Du kan holde dig orienteret om de sidste nye kurser, undervisningshold og uddannelse her på hjemmesiden. Husk, der kan også være links hertil i højre side.

Flere clairvoyante som er uddannet hos mig, har indtalt en videoanmeldelse, den kan du se på Clairvoyanceuddannelsessiden.

En anden mulighed er, du tilmelder dig mit nyhedsbrev, hvor du vil få besked om alt nyt der sker: Nyhedsbrev

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig for at få yderligere oplysninger om kursernes indhold og struktur på mobil: 29640704

 

Del:
Share