Meditation -7 aftner

tynd-stribe

Meditation i en lille gruppe 


-Ønsker du at lære, hvordan du finder ro?

-Ønsker du at udvikle dig spirituelt og møde din Guide?

-Vil du gerne lære en dybere meditation og meditere sammen med andre?

På dette meditationshold har du mulighed for, med professionel hjælp, at meditere i samvær med mennesker, som har nøjagtig samme intension, engagement og interesse som dig.

Hvad er formålet?

Formålet med  disse 7 meditationsgange er at lære dig, hvordan du finder den ro der skal til for at etablere den bedste kontakt til den åndelige verden og din guide.
Du vil lære at skabe ro i dine tanker og i din krop.

Dette vil præge dig meget i din hverdag og også i dit arbejdsliv. Stilheden og roen giver dig mulighed for at mærke dig selv og vi vil arbejde med det, der i øjeblikket forstyrrer dig i at finde din indre balance.

Formålet er at arbejde med din egen spirituelle udvikling i samarbejde med den åndelige verden. Du vil få alle de meditationsteknikker du har brug for til dette formål.

Meditationen og kontakten til den åndelige verden vil føles nemmere og stærkere i fællesskabet, fordi vi alle bidrager med vores energi. Vi vil bla. bruge tarotkort til at igangsætte og styrke kommunikationen med din intuition og naturligvis din åndelige hjælper.

Der vil også være mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål vedrørende din udvikling og de oplevelser du får i processen. 

       

Hvornår:  7 onsdage kl 17:30 – ca. 19            
                                                                                                                                               

3/4 + 10/4 + 17/4 + 24/4 + 1/5 + 8/5 + 15/5 

Meditationsgruppe

Find din indre ro

 

 

 

 

 

 

 

Pris: 
Du betaler for alle 7 gange ved tilmelding: 1500,-kr

(500 kr kan betales ved tilmelding. Restbeløbet ugen før 1. Meditation)

Indbetales til regnr: 8401 1509258

Husk at skrive dit navn på 

Hvor:

Genforeningspladsen 14 st th – 2400 København
Fri parkering!

 

HVIS DU ØNSKER AT DELTAGE SKAL DU TILMELDE DIG HOS MIG PÅ TLF : 29640704
Du er tilmeldt cirklen når du har fået en bekræftelse fra mig, samt når du har indbetalt det aftalte beløb.

Er en del af de Uafhængige Clairvoyanceskoler som garanterer dig uddannelse på et højt fagligt og pædagogisk niveau med erfaring, kvalitet og etik i højsædet. Hos mig kan du være sikker på at få en god, tryg og professionel oplevelse. 

 

___________________________

Det siger en tidligere deltager:

Kære Tine

Jeg vil starte med at sige tak fordi du valgte at starte en meditationscirkel op. Jeg har virkelig nydt at være en del af cirklen, nu i to omgange, og har set frem til hver eneste torsdag. Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i en meditationsirkel med Tine. Det har været en dybt lærerrig, varm og tryg oplevelse. Den har budt på en masse fantastiske oplevelser både mht. indføring i meditationens verden ( for en nybegynder som mig!) forståelsen af hvad der sker, hvordan man kan forme meditationen alt efter ens behov og ikke mindst udviklingen i guidekontakten. Det fantastiske ved meditationscirklen er også den forbindelse og energi-deling der skabes deltagerne imellem.

Tine forstår at skabe dejlige rammer for en guidet meditation blandet med “fri leg” alt efter, hvad der er behov for i cirklen. Den efterfølgende fælles snak om de oplevelser vi hver især har haft under meditationen er virkelig lærerig og inspirerende-og Tine er altid klar med ekstra input/kommentarer alt efter, hvad hun har mærket hos den enkelte eller gruppen som helhed.

/Sisse

Del:
Share