Meditation om formiddagen

Meditation i en lille gruppe om formiddagen

-Ønsker du at finde ro ved at meditere under behagelige forhold?

-Vil du gerne lære en dybere meditation,  sammen med andre?

-Vil du gerne i kontakt med din guide og få energi og indsigt i den åndelige verden?

På dette meditationshold har du mulighed for, med professionel hjælp, at meditere i samvær med mennesker som har nøjagtig samme intension, engagement og interesse som dig.

Formålet med  disse 7 meditationsgange er at lære dig, hvordan du finder den ro der skal til, for at etablere den bedste kontakt til den åndelige verden og dine guider. Du vil lære at skabe ro i dine tanker og i din krop. Dette vil præge dig meget i dit arbejdsliv og i din hverdag. 

Formålet er at arbejde med din egen spirituelle udvikling, i samarbejde med den åndelige verden. Du vil få de meditationsteknikker du har brug for til dette formål. 
Meditationen og kontakten til den åndelige verden vil føles  næmmere og stærkere i fællesskabet, fordi vi alle bidrager med vores energi. Vi vil bla. bruge tarotkort til at igangsætte og styrke kommunikationen med din intuition og naturligvis din åndelige hjælper.
Der vil også være mulighed for at få svar på relevante spørgsmål vedr. din udvikling og de oplevelser du får i processen. 

                      

Hvornår:                                                                                                                                                                     

26/3 + 2/4 + 9/4 + 16/4 + 23/4 +30/4 + 7/5

I alt 7 gange -alle tirsdage
kl 9:30- ca. 11

Pris: 200 kr,- pr. gang
Du betaler for alle 7 gange ved tilmelding: 1400,-kr

Indbetales til regnr: 8401 1509258
eller mobilepay : 23245
Husk at skrive dit navn på og 12/3

Hvor: Linnésgade 14, 1. tv -Avalon. 1361 København K -Lige ved Nørreport station.

HVIS DU ØNSKER AT DELTAGE SKAL DU TILMELDE DIG HOS MIG PÅ TLF : 29640704
Du er tilmeldt cirklen når du har fået en bekræftelse fra mig, samt når du har indbetalt det aftalte beløb.

Det siger en tidligere deltager:

“Kære Tine

Jeg vil starte med at sige tak fordi du valgte at starte en meditationscirkel op. Jeg har virkelig nydt at være en del af cirklen, nu i to omgange, og har set frem til hver eneste onsdag. Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i en meditationsirkel med Tine. Det har været en dybt lærerrig, varm og tryg oplevelse. Den har budt på en masse fantastiske oplevelser både mht. indføring i meditationens verden ( for en nybegynder som mig!) forståelsen af hvad der sker, hvordan man kan forme meditationen alt efter ens behov og ikke mindst udviklingen i guidekontakten. Det fantastiske ved meditationscirklen er også den forbindelse og energi-deling der skabes deltagerne imellem.

Tine forstår at skabe dejlige rammer for en guidet meditation blandet med “fri leg” alt efter, hvad der er behov for i cirklen. Den efterfølgende fælles snak om de oplevelser vi hver især har haft under meditationen er virkelig lærerig og inspirerende-og Tine er altid klar med ekstra input/kommentarer alt efter, hvad hun har mærket hos den enkelte eller gruppen som helhed.

/Sisse”

Del:
Share