tynd-stribe Fjernclairvoyance eller telefonclairvoyance som det kaldes, er en behagelig form for clairvoyance, hvor du modtager præcis de samme informationer, som i den personlige clairvoyance.

Er du i sorg, krise eller i tvivl? Har du problemer i dit parforhold?
Ønsker du at høre noget om din fortid, nutid eller fremtid? Har du problemer med dit arbejde?
Ingen problemstillinger er for store, eller for små! Telefonclairvoyance er ideelt, hvis vi bor langt fra hinanden, eller du af en eller anden grund ikke kan komme til mig.
Det kan også være, du simpelthen foretrækker at modtage clairvoyancen hjemme hos dig selv, fordi det er mest praktisk for dig.

Det kan forekomme underligt at en clairvoyance kan fungere uden at vi kan se hinanden, men jeg kan forsikre dig, at kvaliteten og præcisionen er nøjagtig lige så høj, som hvis du kom til mig.
Hvis du har brug for at kunne se mig under  clairvoyancen, kan seancen foregå via Messenger, Skype eller FaceTime.

Sådan foregår telefonclairvoyance

Under telefonclairvoyancen vil jeg starte med at “stille ind på dig” og fortælle dig om dit liv, din personlighed, hvem du er. Fortælle dig, hvad der sker i dit liv i øjeblikket, komme ind på din fortid og din fremtid. Når jeg er færdig med at fortælle dig alt jeg “får ind” om dig, kan du komme med supplerende spørgsmål og bede mig svare konkret på de spørgsmål, du ønsker besvaret.
Det er ikke nødvendigt for mig på forhånd at vide noget om dig. Faktisk er det bedst, hvis jeg på forhånd ved så lidt som muligt.

Er det muligt at lave liveopkald?

Det er muligt at lave telefonclairvoyancen via Skype, mit skypenavn er tine.a.gaardsdal, Messenger eller FaceTime.
For at kunne videosamtale på Messenger kræver det dog, at vi er venner på Facebook. Du kan, hvis du ønsker det, ændre på dette igen, efter vores samtale.

Det er mig der ringer dig op. Du skal blot sidde klar på det tidspunkt, vi har aftalt. I enkelte tilfælde er det muligt at bestille afdødekontakt som foregår via telefonen.

Fjernhealing via telefon er også muligt.
Ring gerne og hør nærmere herom.

Telefonclairvoyancen optages og sendes til dig, til din email. På den måde har du mulighed for at genlytte telefonclairvoyancen.

Du kan vælge mellem 1 times clairvoyance eller 30 min.

Tidsbestilling er nødvendig til en telefonclairvoyance.
Betaling for clairvoyancen skal være på min konto senest dagen før vores aftale.

Betaling for telefonclairvoyance sker ved at du indbetaler det aftalte beløb på:
Reg. nr:  8401 – kontonr: 1509258   – Merkur Andelskasse.

Del:
Share