Telefonclairvoyance

tynd-stribeFjernclairvoyance eller telefonclairvoyance som det kaldes, er en behagelig form for clairvoyance, hvor du modtager præcis de samme informationer, som i den personlige clairvoyance.

Er du i sorg, krise eller i tvivl? Har du problemer i dit parforhold?
Ønsker du at høre noget om din fortid, nutid eller fremtid? Har du problemer med dit arbejde?
Ingen problemstillinger er for store, eller for små!

Telefonclairvoyance er ideel, hvis vi bor langt fra hinanden, eller du af en eller anden grund ikke kan komme til mig. Det kan også være, du simpelthen foretrækker at modtage clairvoyancen hjemme hos dig selv, fordi det er mest praktisk for dig.

Det kan forekomme underligt at en clairvoyance kan fungere uden at vi kan se hinanden, men jeg kan forsikre dig, kvaliteten og præcisionen, er nøjagtig lige så høj, som hvis du kom til mig.
Ønsker du at kunne se mig under clairvoyancen,  er Messenger eller  Skype muligt.

Sådan foregår telefonclairvoyance

Under telefonclairvoyancen vil jeg starte med at “stille ind på dig” og fortælle dig om dit liv, din personlighed, hvem du er. Fortælle dig, hvad der sker i dit liv i øjeblikket, komme ind på din fortid og din fremtid. Når jeg er færdig med at fortælle dig alt jeg “får ind” om dig, kan du komme med supplerende spørgsmål og bede mig svare konkret på de spørgsmål, du ønsker besvaret. Det er ikke nødvendigt på forhånd at vide noget om dig. Faktisk er det bedst for mig, hvis jeg på forhånd ved så lidt som muligt.

Er det muligt at lave liveopkald?

Det er muligt at lave telefonclairvoyancen via  Skype ( mit skypenavn er tine.a.gaardsdal) eller Messenger.
For at kunne videosamtale på Messenger kræver det dog, at vi er venner på Facebook. ( Du kan, hvis du ønsker det, ændre på dette igen, efter vores samtale)
Det er mig der ringer dig op. Du skal blot sidde klar på det tidspunkt, vi har aftalt. I enkelte tilfælde er det muligt at bestille afdødekontakt som foregår via telefonen. Fjernhealing er også muligt.
Ring gerne og hør nærmere herom.

Telefonclairvoyancen optages og sendes til dig.
Du kan vælge mellem 1 time eller 30 min.

Tidsbestilling er nødvendig til en telefonclairvoyance.
Betaling for clairvoyancen skal være på min konto senest dagen før vores aftale.

Betaling for telefonclairvoyance sker ved at du indbetaler det aftalte beløb på:
Reg. nr:  8401 – kontonr:  1509258   – Merkur Andelskasse.
Eller via Mobilepay kode: 23245

Se priser her. Booking

Del:
Share