Telefonclairvoyance

tynd-stribe

Telefonclairvoyance

Telefonclairvoyance er en behagelig form for clairvoyance, hvor du modtager præcis de samme informationer, som i den personlige clairvoyance.

Er du i sorg, krise eller i tvivl? Har du problemer i dit parforhold? Ønsker du at høre noget om din fortid, nutid eller fremtid? problemer vedr. job? Ingen problemstillinger er for store, eller for små!

images-12Telefonclairvoyance er ideel hvis vi bor langt fra hinanden, eller du af en eller anden grund ikke kan eller ønsker at forlade dit hjem. Det kan også være, du simpelthen foretrækker at modtage clairvoyancen hjemme, fordi det er mest praktisk for dig. Det kan forekomme underligt at en clairvoyance kan fungere uden at vi kan se hinanden men jeg kan forsikre dig, kvaliteten og præcisionen er nøjagtig lige så høj, som hvis du kom til mig.

Sådan foregår telefonclairvoyance

Under clairvoyancen vil jeg starte med at “stille ind på dig” og fortælle dig om dit liv, derefter kan du komme med supplerende spørgsmål og bede mig svare konkret på de spørgsmål, du derefter ønsker besvaret.

Det er ikke nødvendigt på forhånd at vide noget om dig.

Ring og hør nærmere.Hvis du ønsker det, kan jeg ringe til dig. Dette sparer dig for udgiften til opkald og samtale. Dit telefonnummer kan jeg få når du bestiller tid, eller du kan sende det til mig kort før samtalen, som sms til: 29640704

I enkelte tilfælde er det muligt at bestille afdødekontakt som foregår via telefonen. Ring og hør nærmere.

Telefonclairvoyancen optages og sendes til dig som mp3 lydfil.

Du kan vælge melllem 30 min. eller 1 time

Tidsbestilling er nødvendig til en telefonclairvoyance. Betaling for clairvoyancen skal være på min konto senest dagen før vores aftale. 

Betaling for telefonclairvoyance sker ved at du indbetaler det aftalte beløb på:      regnr:  8401 – kontonr:  1509258   – Merkur Andelskasse,  eller via mobilepay 29640704

Booking

Del:
Share