clairvoyance

Clairvoyance giver dig overblik

Helt almindelige temaer som jeg oplever mine klienter kommer til mig for at få clairvoyant hjælp til er:

  • kærlighed
  • parforhold
  • personlig udvikling, negative mønstre
  • job/uddannelse
  • sorg og krise
  • familie/børn
  • økonomi, firma -herunder personalepolitik.

 

Sådan foregår en clairvoyance

Når du kommer til mig for at få en clairvoyance, starter jeg med at stille ind på dig for at fortælle dig om dig og dit liv, som det er. Din fortid og fremtid kan blive berørt i forhold til det, der er relevant for dig, lige nu. Fortiden kan ofte vise, hvordan uhensigtsmæssige mønstre er opstået og jeg vil hjælpe dig til at forstå, hvordan du kan ændre mønstre og adfærd, der ikke længere er givtige for dit liv. Du kan have brug for at få hjælp til at se dine muligheder og træffe valg. Et kig ind i fremtiden kan give dig tryghed og mod. Du vil  i clairvoyancen få rådgivning, vejledning og redskaber der kan støtte dig i din personlige udvikling.

Jo mindre jeg på forhånd ved om dig og dine problemstillinger, jo bedre. Du skal derfor intet fortælle om dig selv før vores møde. Clairvoyancen varer ca. 1 time, den optages og sendes til dig. Hvis du ikke har mulighed for at komme til mig, kan du vælge at få en telefonclairvoyance som også kan vare 1/2 time:

Telefonclairvoyance

 

Jeg er medlem af clairvoyantforeningen ( www.clairvoyantforeningen.dk) og overholder foreningens etiske regelsæt, hvilket indbefatter fuldkommen tavshedspligt. Hos mig kan du være sikker på at få en god, tryg og professionel oplevelse. 

Clairvoyancen foregår i min klinik fra 1/2 2018: Linnésgade 14, 1. sal tv. – Avalon. 1361 København – Lige ved Nørreport station

Ønsker du at bestille tid kan du bruge Kalenderen booking, eller du kan kontakte mig på tlf: 29640704

Book her
Del:
Share