Jeg er uddannet Reikimester og Trance Healer

Du kan have behov for healing af forskellige årsager f.eks psykisk uro, nedtrykthed, udmattelse eller fysiske og psykiske smerter. Det kan også være du har brug for ny energi efter en sygdomsperiode. Ubalance kan opstå af mange ting f.eks stress, sorg, krise, fysiske eller psykiske problemer.

En healing forløber oftest således

Du fortæller mig om, hvad du gerne vil have healet og jeg stiller som clairvoyant ind på årsagen til dit problem. – Vi vil komme ind på, hvad du selv kan gøre for at få det bedre og du vil få redskaber hertil. – Derefter modtager du healing.

Det er min erfaring at healing

Ofte har healingen en positiv effekt på stress og angst, den kan lindre depression, kan genetablere fysisk og psykisk balance og støtte kroppens evne til at helbrede sig selv. Healingen arbejder dybt, du må dog forberede dig på at skulle komme flere gange og forvente at få redskaber til, hvad du selv kan gøre for at understøtte behandlingen. Vælger du at komme i et forløb, kommer du 5 gange med 10 til 14 dages mellemrum. Vi vil hver gang du kommer tale om det der sker i dig mellem healingerne og finde roden til dine problemer.  Vælger du et forløb, har jeg lavet et tilbud til dig, se det under priser eller booking.

Jeg berører dig nærmest ikke under healingen. Hvis du ønsker healing uden berøring, er det også muligt.

Healingen foregår i min klinik: Genforeningspladsen 14, st th, 2400 København.

Del:
Share