tynd-stribe Tine Ann Gaardsdal

Mit navn er Tine Ann Gaardsdal.

Jeg er clairvoyant, medie og healer. Hos mig kan du få clairvoyance, telefonclairvoyance, afdødekontakt og healing. Du kan også booke mig til husrensning eller vælge en af mine uddannelser indenfor clairvoyance eller afdødekontakt.

Hvem er jeg?

Jeg er født i Esbjerg. I min fars og mors familie var næsten alle mændene sømænd; Min farfar var kaptajn og min far var skibselektriker, alle mine onkler var enten skibselektrikere eller matroser. Det var således et livsvilkår at mændene i familien i lange perioder var “på Havet”. Kvinderne gik derhjemme og passede børnene. Sådan var det også hos os. Da min far døde ved en arbejdsulykke i 1977, blev et stort kaos skabt i mig. Før dette forfærdelige skete, havde jeg aldrig gjort mig tanker om døden. Jeg oplevede det, som mistede jeg mit liv. Intet var længere det samme, det var som at leve i en glasklokke. Jeg havde mange spørgsmål og var dybt ulykkelig, fik ingen svar eller omsorg. I min familie var der ikke overskud til det.

Som 13 årig brød jeg fuldstændig sammen og da jeg på forunderlig vis kom ud af det sammenbrud, var mine sanser og tanker skærpede. Det var som om noget havde åbnet sig, jeg vidste instinktivt, hvordan de mennesker jeg mødte havde det og jeg udviklede en fotografisk hukommelse for situationer og hændelser. Jeg var fuldstændig klar over, hvordan de mennesker der omgik mig, var.

Tidligt oplevede jeg en stor tilfredsstillelse ved at arbejde med min stemme, jeg elskede musik, elskede at arbejde med klangen, følelserne og det musikalske udtryk. Da jeg også havde talent, blev jeg som 20 årig optaget på Vestjysk Musikkonservatorium; Senere blev jeg færdiguddannet klassisk sanger ved Det kgl. danske Musikkonservatorium i København. De næste 20 år kunne jeg leve af at arbejde som professionel sanger og sangpædagog.  

Det spirituelle

Da ingen i min familie interesserede for clairvoyance eller andet spirituelt, måtte jeg støvsuge bibliotekerne for alt,  der kunne give mig  oplysninger som kunne stille min nysgerrighed. Især var jeg optaget af tanken om,  man måtte kunne komme i kontakt med afdøde. Det virkede så enkelt, bare man lige vidste, hvordan!  København skulle  blive stedet, hvor jeg endelig fik svar på nogle af de spørgsmål jeg havde om den åndelige verden, og især i første omgang, om de afdøde. Første gang jeg i spirituel sammenhæng, sad i en cirkel sammen med en gruppe mennesker og blev bedt om at beskrive en afdød person, kom det som en fuldstændig overraskelse for mig, at jeg “bare” kunne gøre det. Jeg havde jo altid troet på at det var muligt, men da det rent faktisk skete, var det en meget overvældende og naturlig oplevelse. At jeg kunne se og høre og mærke en person fra ” den anden side”. Det var og er det mest utrolige!

Jeg vil gerne hjælpe dig   I 2007 færdiggjorde jeg en Clairvoyanceuddannelse. Derudover har jeg udviklet og arbejdet med mine evner hos mange dygtige lærere, både fra danmark og udlandet. Her har jeg fået hjælp til få mine evner under kontrol, så jeg kan styre dem, styrke og bruge dem til at hjælpe andre. Det har jeg nu gjort i 17 år med Clairvoyant rådgivning, afdødekontakt og healing, nu med 500 klienter om året.

For mig er det helt naturligt at arbejde med og i den åndelige verden og det er en gave,  jeg gerne deler med andre. Booking

Del:
Share