tynd-stribe

Som Clairvoyant medie kan jeg komme i kontakt med afdøde

Vi vil alle på et eller andet tidspunkt i vores liv komme ud for at miste. Det er hårdt og nogle gange ubarmhjertigt at sørge og savne og det kan være fyldt med megen smerte. Derfor kan det være en trøst at opleve, at vores kære ikke ”forsvinder for evigt”, men at deres sjæl lever videre. Afdødekontakt kan hjælpe dig med at få vished og trøst. Du har mulighed for at vælge at høre fra en bestemt afdød. Dette har jeg praktiseret gennem en årrække med stor succes, hvilket betyder, at det stort set lykkes hver gang.

Sådan foregår afdødekontakt

Afdødekontakt foregår på den måde at jeg, når jeg får kontakt med afdøde, ser, hører og føler den afdøde og videreformidler alt jeg oplever, til dig. Da jeg ikke kender de afdøde, du ønsker at komme i kontakt med, er det din opgave at genkende. Det er dig der husker den afdøde og du må udelukkende svare: Ja, nej eller måske, til de oplysninger der kommer fra den afdøde til mig. Jeg vil videreformidle oplysninger fra den afdøde indtil du er overbevist om, hvem den afdøde er. Når du har genkendt den afdøde, har du mulighed for at stille spørgsmål. Det kan også være at den afdøde ønsker at sige noget til dig.

Det er vigtigt du er åben for, hvad et  “bevis” er.  Det kan f.eks være den afdødes personlighed, dødsårsag eller fortællinger om den afdødes relationer. Mulighederne er virkelig mange.

Du kan medbringe en ting som har tilhørt den afdøde, men det er ikke en nødvendighed. Hvis I er flere i familien som ønsker at medvirke, er I alle meget velkomne. Prisen er den samme, når det er den samme person i ønsker at kontakte. Det er min erfaring at vi kan komme i kontakt med afdøde uanset, hvornår vedkommende er død.

Kan afdødekontakt foregå via telefonen?

I visse tilfælde kan afdødekontakt foregå via telefonen. Ring til mig og få mere at vide om det: 29640704

Afdødekontakten foregår i en varm og kærlig atmosfære og kan være meget forløsende. Hvis du har svært ved at klare sorgen, kan en healing hjælpe dig med at komme igennem. Afdødekontakten optages og sendes til dig/jer.
Afdødekontakt foregår i min klinik: Genforeningspladsen 14, st th, 2400 København.

Det bedste internationale Medie der findes: Gordon Smith

Del:
Share