Privat datapolitik

Privat datapolitik for clairvoyancenu.dk 25/5 2018

Den nye personbeskyttelseslov

DU ER I GODE HÆNDER   –  Jeg passer godt på dine data 

Jeg sikrer mig at de data du deler med mig bliver behandlet privat og fortroligt.

 Nyhedsbrev fra Tine Ann Gaardsdal

Modtager du mit nyhedsbrev, så opbevarer jeg dit navn og din emailadresse efter dit samtykke og deler den aldrig med andre og jeg anvender den udelukkende til at sende nyhedsbreve engang imellem om nye tiltag.

Tine Ann Gaardsdal er ansvarlig for at håndteringen af dine afgivne oplysninger lever op til de nye regler i GDPR – GENERAL DATA PROTECTION REGULATION, og jeg sikrer mig at de bliver behandlet forsvarligt og jeg sælger eller videregiver aldrig dine data.

Du kan altid ved henvendelse bede om at få tilsendt en udskrift af alle oplysninger som jeg opbevarer og du kan også altid bede om at få oplysninger slettet eller redigeret.

Der er desuden nem adgang til at du selv kan afmelde dig nyhedsbrev når som helst, hvis du vil, via de links du finder nederst i hvert nyhedsbrev.

Data jeg har registreret om dig

Jeg  opbevarer dit navn, adresse, telefonnummer og emailadresse( dvs. det, du selv har oplyst.)

  • om du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev.
  • ordrehistorik.

Alle informationer bruges alene til disse 3 formål:

  •  Udsendelse af nyhedsbreve
  •  At håndtere regnskab og bookingkalender m.m.
  •  Annoncering på sociale medier.

Jeg sikrer mig alle data bliver behandlet forsvarligt og sælger eller videregiver aldrig dine data. Jeg videregiver aldrig data til andre, medmindre du er blevet spurgt og skriftligt har samtykket dette. 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Jeg opbevarer data i hhv. online booking system og faktureringssystem samt nyhedsbrevsystem. Jeg sikrer mig altid at jeg og disse parter,  lever op til de nye opdaterede privatlivs regler, som beskrevet i GENERAL DATA PROTECTION REGULATION (GDPR) og disse parter må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen vi har, og er underlagt fortrolighed om disse.

Jeg opbevarer dine data så længe jeg leverer ydelser og nyhedsbreve.

Du kan altid ved henvendelse til kontakt@clairvoyancenu.dk bede om at få tilsendt en udskrift af alle oplysninger som jeg opbevarer og du kan også altid bede om at få oplysninger slettet eller redigeret.

I det omfang at opbevaring og anvendelse af dine oplysninger ikke er nødvendig, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er jeg forpligtet til at slette alle eller visse af dine personoplysninger, såfremt du skulle ønske det.

Der er desuden som tidligere skrevet, nem adgang til at du selv kan afmelde dig nyhedsbrev når som helst, hvis du vil, via de links du finder nederst i hvert nyhedsbrev.

 

 

Del:
Share